gracht van Ravenstein

Herhaalrecepten

Er zijn 3 manieren om herhaalrecepten aan te vragen:

- Per telefoon (dit heeft niet onze voorkeur)
- In de brievenbus
- Per internet via onderstaand formulier

Per telefoon

Vraagt u alleen recepten per telefoon aan als het op een van de andere manieren niet lukt. Dit voorkomt het onnodig bezetten van de telefoonlijn.

In de brievenbus

Wilt u s.v.p. de aanvragen voor uw herhaalrecepten zoveel mogelijk in de brievenbus bij de groene praktijkvoordeur deponeren. Vermeldt u duidelijk alle gegevens van het etiket of, nog beter, lever de laatst gebruikte verpakking met goed leesbaar etiket in. Herhaalrecepten welke op werkdagen vóór 11.00 uur in de brievenbus gestopt zijn, kunnen de volgende werkdag na 14.00 uur bij de apotheek afgehaald worden. (De brievenbus is altijd open, ook buiten de normale praktijktijden.)

Per internet

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw herhaalrecepten per internet aan te vragen. Deze service is geen vervanging van een controlebezoek. Het is van belang dat, als u vragen heeft over uw gezondheid, het gebruik van medicijnen of mogelijke bijwerkingen, u uw huisdokter daarvan op de hoogte brengt, voordat u een herhaalrecept aanvraagt.

Herhaalrecepten welke op werkdagen vóór 11.00 uur bij ons zijn binnengekomen via internet, kunnen in principe de volgende werkdag vanaf 14.00 uur bij de apotheek in Ravenstein afgehaald worden; omdat wij hierbij afhankelijk zijn van de internetverbinding kunnen wij dit niet garanderen. Wij verzoeken u daarom om bijtijds nieuwe medicijnen aan te vragen, voordat deze helemaal op zijn.
Is het voor u een probleem om de medicijnen op te halen, dan kunnen deze ook door de apotheek thuisbezorgd worden. U kunt dit op het internetformulier aangeven.

Ga naar Herhaalrecepten bestellen


naar boven