Teun Olde Riekerink

Teun Olde Riekerink

huisarts BIG 89913739501

maandag, donderdag, vrijdag

“Vanaf 1 januari 2018 heb ik twee dagen per week gewerkt als huisarts in deze praktijk. Sinds 1 januari 2019 heb ik Jos Keulers opgevolgd als huisarts in deze praktijk en vorm ik samen met Saar Keulers de maatschap Doktershuis Ravenstein. Sinds 2015 woon ik, met mijn vrouw, in Ravenstein. Inmiddels hebben wij een zoon en een dochter.

Mijn geneeskunde-opleiding heb ik in Nijmegen gedaan en tijdens mijn
coschappen heb ik een half jaar onderzoek gedaan op een klein dunbevolkt eiland in Indonesië. Een erg spannende tijd, maar zo ver van huis leer je snel zelfstandiger te worden.

Na de geneeskundeopleiding heb ik, vooraf aan de specialisatie tot huisarts, een jaar gewerkt in het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem op de acute opnameafdeling psychiatrie. Als net beginnend arts was dit een heftig, maar zeer leerzaam, jaar. Voordat ik hieraan begon wist ik al dat ik huisarts wilde worden. Het werken in een kleinere praktijk en het meemaken van alle aspecten van gezondheid, ziekte en familieomstandigheden spreekt mij veel meer aan dan werken in een ziekenhuis.

Als huisarts heb ik de eerste 3 jaar gewerkt in veel verschillende praktijken, met name rondom Den Bosch, en de ervaringen die ik daar heb opgedaan vormen een goede basis voor mijn werk in onze praktijk.”